peserta contest...

kawan2... kalau nak join contest masih sempat lagik.. ada 5 hari lagik.. sape nak join.. mai-mai cepat... hadiah yang menarik menanti anda..yang dah join iaitu seramai 26 orang tu time kasih banyak-banyak...senarai nama peserta contest ada kat sebelah kanan tuh.. kepada yang dah menghantar penyertaan tapi masih tak de nama bagitau cepat2 yek..

bagi sape2 yang nak beli sabun pun bole jugak.. yang nak jadik agen jugak dialu-alukan.. sabun ni sesuai untuk semua golongan.. mai ... mai... cepat..cepat..

mai..mai..

hai.. thanks kepada kengkawan yang menyudikan diri join contest ni.. setakat ni dah ada 23 orang yang dah join.. sape2 yang belum join... mai..mai..mai..masih belum terlambat lagik.. kepada sesiapa yang nak beli sabun pun bole jugak.. digalakkan kepada orang yang selalu mengantuk mcm saya.. hehe...

jom join contest..

Contest Aku dan dot..dot.



salam kasih..

Dengan ini saya ingin menganjurkan contest sempena pembukaan kedai baru ni yang bermula 28.1.2010 lepas.. Sebenarnya saya berasa teramat seronok sangat-sangat kerana baru seminggu penjualan album saya.. eh bukan.. penjualan sabun saya amatlah memberansangkan..memang tak disangka-sangka... alhamdullilah..Dengan penuh kesyukuran, saya nak buat la sikit amal dengan memberi sedikit buah tangan atau hadiah yang tak seberapa dari saya & suami dengan menganjurkan contest yang bertajuk Aku dan dot dot.. Sebenarnya contest ni pernah dianjurkan oleh CIK CHENTA.. rasa berminat lak nak anjurkan contest yang bernama Aku dan dot..dot.. Sambil tuh, bole jugak mempromosikan sekali kedai online saya ni... hehhe...

Syarat-syarat yang perlu anda patuhi...sangat mudah dan senang..
  1. menjadik geng kampung pisang (followers) blog ni..
  2. Buat satu n3 dengan tajuk Contest Aku dan dot..dot..kalau bole linkkan terus ke blog http://sabun-owh-sabun.blogspot.com (blog ni)
  3. Letakkan 1 gambar anda bersama dot..dot.. yang bermaksud gambar anda bersama kasut kesayangan anda ker.. kucing ker..suami ker.. batu ker.. kerusi ker..laptop ker atau apa2 aje la yang membuatkan saya berasa teruja melihat gambar anda..
  4. Kat gambar korang tuh, jgn lupa letak tajuk contohnya gambar model di atas Aku dan Sabun..hehehe..Kalau nak edit mengedit gambar pun bole jugak.. Janji nampak menarik..tertarik kau memang debooommmm...
  5. Last sekali tinggalkan entry anda di comment box entry saya
  6. Tarikh Tutup Penyertaan 5.3.2010...
  7. Jangan lupa promote la skit contest ni..hehe..
Pemenangnya pula bakal menerima hadiah...... (Seorang sahaja)

Semestinya di sponsor oleh kedai saya sendiri iaitu 3 ketoi Sabun Tahan Mengantuk yang bernilai RM30 bersamaTUALA yang disulam indah dengan nama Pemenang tersebut bernilai RM30...Kain Cotton Polka Dot yang sangat la comei ( 4meter) bernilai RM 30.. Kesemua hadiah bernilai RM 90.. kenapa tak cukupkan RM100??? 10 hinggit lagik nak buat kos Penghantaran... ok tak?? hehe..

*Tapi kalau ramai permintaan dan ramai yang join Contest ni, hadiah tempat kedua & ketiga akan difikirkan kemudian.. salam.. terima kasih..

contoh Kain Polka Dot yang akan saya hadiahkan... comel tak?.. anda akan nampak lebih muda dan comei memakai kain ni.. yang muda bertambahlah muda seperti saya.. hik..hik..hik..

Rafa AQURA, Sabun Tahan Mengantuk di MHI, TV3 8Jan2010

salam kasih..

buat teman-teman.. terima kasih sebab support saya dan produk ini..alhamdullilah hari ni saja dah 10 keping dijual di UITM Shah Alam.. saya telah pun poskan sabun tersebut.. dan tadi saya dikabarkan berita gumbira kerana kawan saya akan membeli sabun ini sebanyak 20 keping lagik.. itu pun termasuk jualan yang sebelum2 ini.. alhamdullilah.. setakat ini jualan amat membanggakan.. kepada kawan-kawan yang nak nak jadik agen dialu-alukan.. sambil menolong orang sambil berbisnes kecil-kecillan seperti saya.. saya benar-benar ceria sekarang... tq..
    There was an error in this gadget

    ~AQURA~

    ~AQURA~
    Sabun Tahan Mengantuk

    ~NaK BeLi? ~

    Nak Tanya atau nak Order?

    Hubungi atau sms Mr. Syriz
    -017 5166050-

    atau Mrs.Syriz
    -017-5839929-

    emel pun bole di..
    - izzbiz.net@gmail.com

    ORDER?

    minimum order 2 unit ke atas sahaja
    -bernilai rm 10 x 2 unit = RM20
    Kos Penghantaran = Rm3
    Jumlah RM 23.00

    * kos penghantaran mengikut berat sabun tersebut, kalau order banyak, kos penghantaran mahal sedikit tapi masih boleh dirunding*

    Mcm mana nak bayar??

    - No akaun Maybank
    158097645928 (MOHD SYRIZ B. AZLI)


    ~NaK BeRuBaT?~

    ~NaK BeRuBaT?~
    kalau ader saper2 sakit stroke,sakit kulit,buasir,kanser nak cuba rawatan alternatif bagitau saya..ckp jer sakit ape..insyaallah bleh baik..mula2 saya bg rawatan percuma..promosi..guna kaedah selawat syifa', aura n gelombang- "KHAIRIL IZUAN" NO.TEL 019-6978608

    ~SeMbAnG MeNyeMbAnG~


    ShoutMix chat widget

    ~PaNdAnG-MeMaNdAnG~

    ~JeLiNg-MeNjeLiNg~