peserta contest...

kawan2... kalau nak join contest masih sempat lagik.. ada 5 hari lagik.. sape nak join.. mai-mai cepat... hadiah yang menarik menanti anda..yang dah join iaitu seramai 26 orang tu time kasih banyak-banyak...senarai nama peserta contest ada kat sebelah kanan tuh.. kepada yang dah menghantar penyertaan tapi masih tak de nama bagitau cepat2 yek..

bagi sape2 yang nak beli sabun pun bole jugak.. yang nak jadik agen jugak dialu-alukan.. sabun ni sesuai untuk semua golongan.. mai ... mai... cepat..cepat..
2 Responses
  1. Sherry Says:

    ada giveaway at my other blog :)

    http://www.mymomsbest.us


  2. link belog Says:

    i iklankn contest u kt blog...he3..hope u xkisah k..
    klu free,datg lar jenguk..


    There was an error in this gadget

    ~AQURA~

    ~AQURA~
    Sabun Tahan Mengantuk

    ~NaK BeLi? ~

    Nak Tanya atau nak Order?

    Hubungi atau sms Mr. Syriz
    -017 5166050-

    atau Mrs.Syriz
    -017-5839929-

    emel pun bole di..
    - izzbiz.net@gmail.com

    ORDER?

    minimum order 2 unit ke atas sahaja
    -bernilai rm 10 x 2 unit = RM20
    Kos Penghantaran = Rm3
    Jumlah RM 23.00

    * kos penghantaran mengikut berat sabun tersebut, kalau order banyak, kos penghantaran mahal sedikit tapi masih boleh dirunding*

    Mcm mana nak bayar??

    - No akaun Maybank
    158097645928 (MOHD SYRIZ B. AZLI)


    ~NaK BeRuBaT?~

    ~NaK BeRuBaT?~
    kalau ader saper2 sakit stroke,sakit kulit,buasir,kanser nak cuba rawatan alternatif bagitau saya..ckp jer sakit ape..insyaallah bleh baik..mula2 saya bg rawatan percuma..promosi..guna kaedah selawat syifa', aura n gelombang- "KHAIRIL IZUAN" NO.TEL 019-6978608

    ~SeMbAnG MeNyeMbAnG~


    ShoutMix chat widget

    ~PaNdAnG-MeMaNdAnG~

    ~JeLiNg-MeNjeLiNg~