Contest Aku dan dot..dot.



salam kasih..

Dengan ini saya ingin menganjurkan contest sempena pembukaan kedai baru ni yang bermula 28.1.2010 lepas.. Sebenarnya saya berasa teramat seronok sangat-sangat kerana baru seminggu penjualan album saya.. eh bukan.. penjualan sabun saya amatlah memberansangkan..memang tak disangka-sangka... alhamdullilah..Dengan penuh kesyukuran, saya nak buat la sikit amal dengan memberi sedikit buah tangan atau hadiah yang tak seberapa dari saya & suami dengan menganjurkan contest yang bertajuk Aku dan dot dot.. Sebenarnya contest ni pernah dianjurkan oleh CIK CHENTA.. rasa berminat lak nak anjurkan contest yang bernama Aku dan dot..dot.. Sambil tuh, bole jugak mempromosikan sekali kedai online saya ni... hehhe...

Syarat-syarat yang perlu anda patuhi...sangat mudah dan senang..
  1. menjadik geng kampung pisang (followers) blog ni..
  2. Buat satu n3 dengan tajuk Contest Aku dan dot..dot..kalau bole linkkan terus ke blog http://sabun-owh-sabun.blogspot.com (blog ni)
  3. Letakkan 1 gambar anda bersama dot..dot.. yang bermaksud gambar anda bersama kasut kesayangan anda ker.. kucing ker..suami ker.. batu ker.. kerusi ker..laptop ker atau apa2 aje la yang membuatkan saya berasa teruja melihat gambar anda..
  4. Kat gambar korang tuh, jgn lupa letak tajuk contohnya gambar model di atas Aku dan Sabun..hehehe..Kalau nak edit mengedit gambar pun bole jugak.. Janji nampak menarik..tertarik kau memang debooommmm...
  5. Last sekali tinggalkan entry anda di comment box entry saya
  6. Tarikh Tutup Penyertaan 5.3.2010...
  7. Jangan lupa promote la skit contest ni..hehe..
Pemenangnya pula bakal menerima hadiah...... (Seorang sahaja)

Semestinya di sponsor oleh kedai saya sendiri iaitu 3 ketoi Sabun Tahan Mengantuk yang bernilai RM30 bersamaTUALA yang disulam indah dengan nama Pemenang tersebut bernilai RM30...Kain Cotton Polka Dot yang sangat la comei ( 4meter) bernilai RM 30.. Kesemua hadiah bernilai RM 90.. kenapa tak cukupkan RM100??? 10 hinggit lagik nak buat kos Penghantaran... ok tak?? hehe..

*Tapi kalau ramai permintaan dan ramai yang join Contest ni, hadiah tempat kedua & ketiga akan difikirkan kemudian.. salam.. terima kasih..

contoh Kain Polka Dot yang akan saya hadiahkan... comel tak?.. anda akan nampak lebih muda dan comei memakai kain ni.. yang muda bertambahlah muda seperti saya.. hik..hik..hik..
54 Responses
  1. iEnA eLiEnA Says:

    hye kak..
    thanks sudi singgah blog iena..
    nie entry iena..
    jom singgah kak

    http://ienaeliena.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html

    drop kumen eyhh..


  2. iEnA eLiEnA Says:

    hehe
    tu ler..pantas kn..
    :)
    thanks gak anjurkan contest nie
    :)


  3. Kyuubi_85 Says:

    mcm best je kontest ni...


  4. Salam, ini entry dari akak...

    http://sabun-owh-sabun.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dotdot.html


  5. iEnA eLiEnA Says:

    kak aishah..
    tu link blog tuan penganjur
    :)
    kehkeh..bru nk nengok td


  6. iEnA eLiEnA Says:

    nie bru link yg btul tuk blog akak

    http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dot-dot.html

    :)

    iena = tukang sebok

    jgn marah ey kak



  7. hai! saya join saya join!

    http://addictedtoeleven.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  8. kinsyakrn Says:

    SALAM...last minute punya join.. ni link akak ye http://kinsyakrn.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  9. nadiah Says:

    salam....sy nak cuba nasib laaa...

    link sy...
    http://nettskerepek.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dotdot.html

    jenguk la..


  10. hye..dah join dis contest

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  11. interesting lah adiah2nya:D
    haha byk sgt contest mayb contest ni dah ada dlm wishlist..heh nnti join okeyh:)


  12. nickidz Says:

    hai akak...
    thx coz sudi invite sy dlm contest akak...
    grade contest...
    sy support akak pny contest....

    ni n3 sy bagi contest akak
    http://flotnickakidz.blogspot.com/2010/02/aku-d0td0t.html

    thx again...


  13. Suhaila Says:

    Assalamualaikum!!!
    Saya join contest ni ya!

    http://mysterious-doctor.blogspot.com/


  14. Suhaila Says:

    oppss!!!
    Lupa bg link yg tepat2 td!

    http://mysterious-doctor.blogspot.com/2010/02/chapter-5-aku-dan-dot-dot.html

    ^_^


  15. nEa FleriDa Says:

    joint jgk yer:)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dot-dot.html


  16. Tokei Sabun,

    Saya sudah sertai, mari singgah meh :D

    Link nye:
    http://fadhlinaafifah.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html#links


  17. Nabihah Zaid Says:

    Assalamualaikum kak..
    sye nie..mne reti join2 contest..tp..dh sbb dgr cam best je contest akak nie..trpkse la join..hehe ^-^

    check r entry sye eh..hehe ^-^
    http://nabihahzaid.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  18. khaL_eLLa Says:

    mcm nak join...hehe


  19. bareessence Says:

    macam best je..boleh bagi gambar bukan diri sendiri x??gmabar kawan dan dot dot dot??


  20. salam...ni entry saya berkenaan contest ya..
    jika sudah review inform yaa.

    http://syahadah79.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dot-dot.html


  21. zai kulim Says:

    salam..

    ok zai dah join..

    takkan 1jer pemenangnyer..mmg tak der harapan ler..iskk..iskk..

    ini link zai..kalau tak lengkap bagitau erk..

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dotdot.html

    tq


  22. HANYS Says:

    join ur contest :)

    sudi2 la jenguk...

    http://storyofsaya.blogspot.com/2010/02/aku-dan-mister-potatowink.html


  23. Hoodie Cam Says:

    Joined! :) XO

    http://hoodiecam.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  24. Sherry Says:

    joined :)

    blogged

    http://sherlovecontest.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  25. ~LoVE PiNk~ Says:

    kita join..
    tapi xde pic yg hot2:(...


  26. nadia Says:

    ni link nadia..

    http://nadia-nadhira.blogspot.com/2010/02/contest-27-contest-aku-dan-dotdot.html


  27. UMILIYA Says:

    salam sabun...erm umi nak joint gak yer..tq...jom lah singgah blog umi..mkn2 ekk hehehe...http://umiliya.blogspot.com/


  28. jajagary Says:

    cantek nyer kain... nak... nak...

    http://miascontestfreak.blogspot.com/


  29. farysa Says:

    kt mne dpt kain polkadot tu
    cntik la


  30. Kim Says:

    salam. kim dah join contest ni. please visit! :) thank you.
    http://kimpinkoctopus.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  31. http://ourcrazyncolourfullife.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html

    cik chenta..haha dah join. tau xkan mng..tp adiah best!


  32. wah menariknye..
    nak join la..


  33. + RyNe_0n9 + Says:

    hye...i dah join da contest ni...
    ni linknye k...
    http://ciccycaprio.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  34. Nida Says:

    Salam..

    Nida ingin mencuba nasib, mudah-mudahan ada rezeki aminnn..

    Ni link Nida :
    http://along-nidar.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html

    p/s: Nida dah follow dan add this blog in my bloglist, kalau ada syarat tertinggal bagitahu ye :)


  35. bellar0ssa Says:

    salam kak..
    intan dah join contest.sila tengok mane yang kurang ye.
    dah follow n linkback akak..=D

    http://intanberlian87.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  36. bellar0ssa Says:

    hmmm nape ek tak appear komen...
    pelik.ke kene approval ni kak.hehe.

    oklah last try.

    ni link..

    http://intanberlian87.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  37. sarah Says:

    sarah join

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dotdot.html


  38. hi sis..i dh join dh contest ni..hehehe

    http://gadis1810.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  39. hi sis..i dh join contest ni..hehehe

    http://gadis1810.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dotdot.html


  40. ok..sy dh join,.terjah yekk...
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  41. salam...dh join,,terjah yekk...
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/02/aku-dan-dot-dot.html


  42. HOn3YB33 Says:

    SALAM..

    dah join..
    jangan lupa singgah yerp..

    http://honeybee-lovely.blogspot.com/2010/02/contest-aku-dan-dot-dot-dot.html


  43. Asya Says:

    Dah join.. jemput2 la skodeng yerr:-

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/03/aku-dan-dotdot.html

    TQ


  44. aZuRa AhMaD Says:

    askum..

    dah join...

    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dotdot.html


  45. Em's Family Says:

    Salam

    saya join juga yer

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dotdot.html

    kalau ade yang kurang habaq mai naa :)


  46. anin Says:

    salanm
    sy join ye

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dotdot.html


  47. sini http://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/yg-nak-join-juga.html

    maaf tadi terguna id akak


  48. jug ajoin

    http://arissasoleha.blogspot.com/2010/03/yg-nak-join-juga.html


  49. Miss Yan Says:

    sy da join..=)

    http://yanojat.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dot-dot-dot.html

    sila la melawat..=)


  50. ayuselalu Says:

    ayu join

    http://ayuayu101.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dotdot.html


  51. tokei kedai sabon, oh tokei kedai sabun, dah masok, last minet entry! harap ok! ni link, syarat2 suda diikot kot. haha. nak mng! hehe.





    http://fitridzulkifli.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dot-dot.html


  52. 07raflessia Says:

    salam..
    joined!
    http://raflessia07.blogspot.com/2010/03/contest-aku-dan-dotdot.html


  53. cik idaY Says:

    http://sayaiday.blogspot.com/2010/03/aku-dan-dotdot.html

    join2..he3
    jenguk2..hu3


    There was an error in this gadget

    ~AQURA~

    ~AQURA~
    Sabun Tahan Mengantuk

    ~NaK BeLi? ~

    Nak Tanya atau nak Order?

    Hubungi atau sms Mr. Syriz
    -017 5166050-

    atau Mrs.Syriz
    -017-5839929-

    emel pun bole di..
    - izzbiz.net@gmail.com

    ORDER?

    minimum order 2 unit ke atas sahaja
    -bernilai rm 10 x 2 unit = RM20
    Kos Penghantaran = Rm3
    Jumlah RM 23.00

    * kos penghantaran mengikut berat sabun tersebut, kalau order banyak, kos penghantaran mahal sedikit tapi masih boleh dirunding*

    Mcm mana nak bayar??

    - No akaun Maybank
    158097645928 (MOHD SYRIZ B. AZLI)


    ~NaK BeRuBaT?~

    ~NaK BeRuBaT?~
    kalau ader saper2 sakit stroke,sakit kulit,buasir,kanser nak cuba rawatan alternatif bagitau saya..ckp jer sakit ape..insyaallah bleh baik..mula2 saya bg rawatan percuma..promosi..guna kaedah selawat syifa', aura n gelombang- "KHAIRIL IZUAN" NO.TEL 019-6978608

    ~SeMbAnG MeNyeMbAnG~


    ShoutMix chat widget

    ~PaNdAnG-MeMaNdAnG~

    ~JeLiNg-MeNjeLiNg~